Dokter Persyn Frederik - Sint-Katelijne Waver / Mechelen / Duffel

De raadplegingen

Welkom op de website van dokter Persyn Frederik, Gynaecoloog te Sint-Katelijne-Waver. U vindt hier alle informatie over mijn dokterspraktijk, de openingstijden van de praktijk, hoe een afspraak te maken, enz... Bekijk eens rustig deze site en plaats mij bij uw favorieten. Zo blijft u op de hoogte van de vakantieregeling, mogelijke veranderingen in de praktijk en interessante medische informatie.

U kunt bij mij terecht voor alle gynaecologische problemen (infecties, abnormale bloedingen, vragen omtrent anticonceptie, ...) en voor begeleiding van jullie zwangerschap en bevalling.

Voor raadplegingen in het ziekenhuis kan u terecht  op maandag en donderdag  in het Sint Maarten ziekenhuis - campus Rooienberg te Duffel.

Voor bevallingen ben ik verbonden aan de materniteit van het Sint Maarten ziekenhuis te Mechelen- campus Zwartzustersvest. www.azsintmaarten.be/Algemene-ziekenhuizen/Materniteit

Vanaf 15 oktober 2018 verhuis ik mee naar de nieuwbouw van het AZ Sint- Maarten gelegen aan de ring te Mechelen, dit op ongeveer 2 km van de praktijk.

http://www.azsintmaarten.be/WebFiles/AZSintMaarten/Documents/Nieuwbouw/OWD-brochure_def.pdf


Een afspraak maken

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken:

Indien u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel als mogelijks te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Betalen met Bancontact mogelijk.

Praktijk in beeld

...

‣‣‣ Lees meer...